Stralend Inspireren

Wandelcoaching:

Wandelcoaching kan ook een prima onderdeel zijn in mijn coaching om op een ontspannen manier bezig te zijn met je vraagstukken en vaak laat ik je ook zaken ervaren zodat je meer inzicht krijgt in wat er speelt en hoe je dit kunt oplossen.

Resultaat:

Klanten hebben veel meer energie gekregen en leren assertiever te zijn. Er zijn ook mensen uit banen gestapt die heel veel stress gaven en hebben werk gevonden dat veel beter bij hun talenten en mogelijkheden en passies liggen. Vaak heeft men dit in zijn eigen netwerk gevonden of via open sollicitaties. Sommigen zijn voor onbepaalde tijd op wereldreis gegaan of hebben van hun hobby/passie hun werk weten te maken etc. De mogelijkheden zijn eindeloos. Ik word er enorm blij van als ik bij mensen een stukje mag meelopen op zijn/haar levenspad, dat leidt naar meer vreugde, bewustwording en een gezonder leven.
De combinatie van coaching en ontspanningsbehandelingen zijn erg effectief, dit is vaak maatwerk. Vraag gerust naar de mogelijkheden/tarieven.

Een kort intakeverslag, voortgangsrapportage en eindrapportage kunnen onderdeel zijn van dit traject.
Voorwaarde is dat er van de kandidaat inzet, presentie en motivatie worden verwacht voor het doen slagen van een dergelijk traject. De duur van het traject wordt in goed overleg bepaald met de werkgever en werknemer.
Als particulier kun je natuurlijk ook deze trajecten of begeleiding krijgen.