Stralend Inspireren

Reacties en Ervaringen

Klant Outplacementtraject (met onderdeel Workshop Ontdek je Passies) Astrid Groen, ze heeft binnen de trajecttermijn een andere leuke baan in de HR gevonden:

Ellen is zeer kundig en positief ingesteld. Ondersteunend op een prettige en zeer deskundige wijze. Ik weet meer wat ik wel en ook zeker wat ik niet wil. Bewustgeworden dat ik niet verantwoordelijk ben voor anderen en alle taken die hij/zij niet uitvoeren. Verder is Ellen heel prettig, sympathiek en natuurlijk in het contact. Ze luistert goed en laat zien dat je met kleine stappen/veranderingen je keuzes bewuster kunt analyseren. Ze creëert een sfeer die veilig voelt en waarbij we met plezier en humor hebben gewerkt aan mijn leerdoelen.

Ik heb bij Ellen eerst de workshop "Ontdek je passies" gevolgd. Dit was een leuke en leerzame workshop waarbij Ellen een prettige en ontspannen sfeer wist te creëren. Hierdoor voelde het contact (ook met de andere deelnemers) snel vertrouwd.

Vervolgens heb ik bij Ellen een aantal coaching gesprekken gevolgd. Wat mij vooral aanspreekt in Ellen is haar positieve uitstraling en passie. Door steeds haar vertrouwen in mij uit te spreken, kreeg ik zelf ook steeds meer mijn vertrouwen terug en durfde ik meer naar mijzelf/mijn gevoel te luisteren. Ik ben nu, voorzichtige, stappen aan het zetten om een geheel nieuwe carrière op te bouwen. Het vertrouwen en optimisme van Ellen hebben mij hierbij absoluut geholpen.

En ondertussen probeer ik ook van het leven en alle nieuwe ontwikkelingen te genieten :-) .

Van Esther uit Waddinxveen.

Ellen, bedankt voor wie je bent! De eerste keer dat wij elkaar ontmoetten was er meteen een klik en een hoop energie. Ik mag en kan helemaal zijn wie ik ben bij jou en de woorden lijken dan als vanzelf te stromen. Dat is heel wat waard.

In het binnenste van ons ieder zit de sleutel tot alle antwoorden, alles wat we nodig hebben. Ellen begeleidt je bij deze reis en zet je in je kracht(en). Ze moedigt je aan om op jezelf te durven vertrouwen en vanuit dat vertrouwen te leven en creëren. Ze is positief, denkt in mogelijkheden en luistert naar je zonder oordeel wat haar tot een fijne gesprekspartner maakt.

Jasmijn Vollering, arbeids- en organisatiepsychologe, nu werkzaam bij de Hersenstichting

Lieve Ellen,

Als ik zo terugkijk op het afgelopen jaar dan schiet mijn blik alle kanten op. Want wat gebeurde er veel. Naast veel zorgen en onzekerheden springt er ook iets heel positiefs uit. Ik denk dat nl. dat het mooiste dat mij dit jaar is overkomen het feit is dat ik jou, en ook Debby de Wolf (van Creeer Meer), heb leren kennen. Wat heb jij, en ook Debby, een ongelooflijke verandering in mij teweeggebracht.

Wat ben jij een top mens en super coach! Je haalt in mij het beste naar voren. Er is weer een pad, dat voor mij de weg aangeeft. Soms gaat dat dan toch ineens een hele andere kant op dan gedacht, maar dan stuur ik dat met jouw hulp ook gewoon weer bij. Jouw hele "zijn" geeft mij energie. Ik voel mij daardoor lichter en kan de dingen beter aan.

Genoten heb ik van onze sessies. Praten, mediteren, massages, ontspanningstherapie en soul-body fusion, inzichten verkrijgen via kaartspellen. Voor we het weten, zijn we steeds uren verder. En ook dat laatste maakt jou dan helemaal niet uit. Die anderhalf uur, die wordt meestal ruimschoots overschreden. Echt te waarderen dat je daar niet moeilijk over doet, maar ik hoop toch eigenlijk stiekem wel dat je je dat binnenkort niet meer zo kunt veroorloven. Dat betekent dan nl. dat je agenda lekker vol raakt. Want dat gun ik jou enorm! Een heel goed lopende praktijk, waarmee je volgens mij best al een heel eind op weg bent. Ik hoop heel erg dat ook anderen de weg naar jou weten te vinden. Want de stap richting jou kan een belangrijke bijdrage leveren aan een mooie toekomst van een leven.

Ik wil jou bedanken voor heel veel waardevolle momenten. Voor jouw aandacht en support. Voor het kunnen luchten van mijn hart. Ellen, je bent een absolute kanjer! Voor 2015 wens ik jou en je gezin alle goeds en voor jou een succesvolle tijd met je praktijk!

Maak er een mooi jaar van!

Ilse Braam uit Waddinxveen.

Hello Ellen dear!

How are you doing and how is it going with your business?
I really hope you are doing well - you must do. I really don't know anybody who has a more positive attitude to life than you and your positive vibrations really get to other people. You make other people smile and make them happy. That's a special gift!

Anne van Leenen, owner of Aspekter, kommunikation & design uit Denemarken

Ik heb Ellen leren kennen als een heel inspirerend, liefdevol, stevig en positief mens. Als vakvrouw is ze heel open, bewust en integer bezig met wat ze doet. Ellen is iemand die gelijk vertrouwen oproept, bij haar ben je gelijk in 'goede handen' (letterlijk en figuurlijk;-)).
geschreven door Hilde Bolt, o.a.trainer van de Jaartraining "Werken met Lichaamstaal", die Ellen volgde in 2013 bij haar.
www.dealchemist.com en www.hartenzielconsult.com).

Mijn coachingsgesprek met Ellen van "Stralend Inspireren" vond ik erg prettig. Ellen kan goed luisteren en geeft op een nuchtere wijze tips en adviezen om zelf mee aan de slag te gaan. Ook het resultaat na de oefeningen bij haar in de praktijk vond ik duidelijk en verrassend: het heeft mij zeker wat eyeopeners opgeleverd

Judith Krijgsman,

"Stralend Inspireren".........een hartelijk welkom.....een warm bad...., met fijne begeleiding, die rust biedt en geeft met vele eyeopeners. Zet je soms op scherp om je te inspireren alles weer "stralend" positief te zien. De ontspanningsmassage is ook zeker een aanrader.

"Stralend Inspireren", wat een prachtige naam voor de praktijk van Ellen van Baaren. Ik heb mogen ervaren wat dat "stralend inspireren" betekent, want ik ben hier ontvangen door een warm, inspirerend mens. Ellen en ik hebben, in alle rust, een heel prettig gesprek gehad, waarin zij mij vertrouwen heeft gegeven dat ik een goede weg ben ingeslagen en dat ik mag luisteren naar mijn hart. Als je, zoals ik, veel "in je hoofd" zit, is dat heel eng, maar heel mooi als iemand je helpt het vertrouwen in jezelf te vinden. Ik zeg bewust "helpt", omdat het een proces is dat je zelf moet aangaan, dat kan zij niet voor je doen, maar ze kan er wel voor je zijn en met je meedenken als je dat fijn vindt. Ik heb ook een ontspanningsoefening mogen ervaren; visualiseren. Ook dit gebeurde met alle aandacht en in alle rust.
Als laatste een massage. Heerlijk! Handen en voeten kregen ook alle aandacht. Al met al dus een hele mooie ervaring.
Een paar dagen later kreeg ik nog een pakketje in de brievenbus. Ellen had ook nog even wat artikelen en titels van boeken opgezocht naar aanleiding van wat ze bij mij had ervaren.
Mooi hoor, Ellen, dat je er op zo'n inspirerende manier mee bezig bent.
Bedankt!