Stralend Inspireren

Uw Coach in Waddinxveen, Gouda en omgeving

Ellen van Baaren

Ik ben Ellen van Baaren. Ik ben ondernemend, enthousiast en beschik over een flinke dosis gezonde positieve levensinstelling.
Ik heb veel ervaring in het begeleiden en coachen van mensen in veranderingsprocessen, zowel in het bedrijfsleven als in de non-profit sector. Ik heb vele mensen gecoached in en naar ander (passend) werk vanuit outplacementtrajecten, uitkeringssituaties en 2e spoor trajecten.
Ik ben re-integratie coach.

Mijn missie

Een positieve bijdrage te leveren aan het leven van anderen, door het beste van mijzelf te geven en te delen (kennis en ervaring en echt contact met de ander te maken) en anderen te inspireren het beste uit zichzelf te halen, zodat hij of zij weer in zijn/haar kracht komt te staan!

Sinds 1996 houd ik mij bezig met diverse vormen van persoonlijke ontwikkeling en groei, coaching, trajectbegeleiding en (sollicitatie)training. Dit heb ik zowel individueel als groepsgewijs gedaan.
Ik heb een HBO Personeel en Arbeid met succes afgerond en mij gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met een (grote) afstand tot de arbeidsmarkt.

Ik heb bij diverse re-integratie bedrijven in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag gewerkt, waaronder USG Restart. Ook heb ik bij verschillende bedrijven op Personeelszaken gewerkt, oa bij Unilever Hoofdkantoor te Rotterdam. Ik ben een reislustig mens en ik heb een aantal jaren in het buitenland gewoond en gewerkt, o.a. in Parijs en Londen. Ik laat mij nog dagelijks inspireren door alle mensen die ik heb ontmoet en door alle ervaringen die ik heb opgedaan tijdens deze mooie jaren.

Daarna heb ik cursussen tot jobcoach, trajectbegeleider, sollicitatietrainer en met betrekking tot wet- en regelgeving gevolgd om mensen succesvol te begeleiden.

In 2013 heb ik de jaartraining "Werken met Lichaamstaal" met veel plezier afgerond (gevolgd bij De Alchemist, de trainers zijn Hilde Bolt en Iet Mans, beiden verbonden aan het Europees Instituut).
Ook heb ik vele cursussen gedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, de kracht van positief denken en mij verdiept in mindfulness en kinesiologie.

In mijn coachingen staan respect voor de ander, humor en gelijkwaardigheid hoog in het vaandel. Ik motiveer en stimuleer graag mensen om meer van het leven te genieten, ontspannender te leven en zich te laten inspireren door de mooie dingen in het leven. Dit doe ik door het creëren van een bewuste mindset. Dit is voor iedereen in te zetten, ongeacht leeftijd of ervaring. Ik ben breed inzetbaar, begeleid mensen die vastlopen in hun werk, leerlingen en jong volwassenen met faalangst en help bij het maken van school- en studiekeuzes.

Een van mijn grootste drijfveren is om mensen weer in beweging te krijgen om hun leven en werk met meer passie te leven of op zoek te gaan naar ander werk.

Maak gerust een afspraak voor een eerste kennismaking/intake gesprek. Dit duurt gemiddeld 1,5 uur en kost 60 euro. Daarin worden wederzijdse verwachtingen besproken.